Wyszukaj w serwisie

Zapisz się do Newslettera

Sale szkoleniowe

Zapraszamy Państwa do skorzystania z oferty Centrum Biznesu w zakresie najmu pomieszczeń szkoleniowo- konferencyjnych.

Do Państwa dyspozycji oddajemy 3 sale o łącznej powierzchni 132 m2.

Pomieszczenia stanowią idealne miejsce na konferencje, szkolenia, warsztaty, kursy, prezentacje usług bądź towarów, czy wydarzenia biznesowe. Sale łączy obszerny hall z miejscem do wypoczynku podczas przerw, a także wyjściem na ogród, gdzie można aktywnie spędzić czas grając w koszykówkę.

Obiekt dysponuje około 50. bezpłatnymi miejscami parkingowymi.

Sale posiadają dostęp do światła dziennego, istnieje możliwość ich zaciemnienia, są wentylowane i klimatyzowane. Na wyposażeniu posiadamy flipcharty ( wraz z blokami + markerami) oraz sprzęt multimedialny renomowanych producentów. W całym obiekcie dostępny jest bezpłatny, bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Pomieszczenia posiadają dobre warunki akustyczne, dzięki czemu nie jest wymagane używanie sprzętu nagłaśniającego. Sale nie posiadają elementów ograniczających widoczność, takich jak słupy konstrukcyjne czy filary.

Wynajem możliwy jest 7 dni w tygodniu. W przypadku najmu po godzinach pracy Centrum Biznesu lub w weekendy - ceny negocjujemy indywidualnie. Ceny już od 35 zł netto/godz.

Możliwe jest dowolne zaaranżowanie dostępnych powierzchni:

Tabela.jpeg

• Sala konferencyjna nr 1

Sala konferencyjna o powierzchni 35 m2.

Kameralna sala szkoleniowo- konferencyjna o nowoczesnym wystroju z dostępem do światła dziennego.

Sala konferencyna nr 1
  • Sala konferencyjna nr 2

Sala konferencyjna o powierzchni 31 m2.

Kameralna sala szkoleniowa z dostępem do światła dziennego o nowoczesnym i stonowanym wystroju. Idealna na szkolenia odbywające się w małych grupach.

Sala konferencyjna nr 2
  • Sala konferencyjna nr 3

Sala konferencyjna o powierzchni 66 m2.

Sala oferuje nowoczesny wygląd, przestronne przeszklenia oraz bezpośrednie wyjście na taras i zielony ogród.

sala konferencyjna nr 3