Wyszukaj w serwisie

Zapisz się do Newslettera

Sale szkoleniowe

Sprawdź Centrum Biznesu Fundacji Rozwoju Śląska na stronie http://www.salebiznesowe.pl

Zapraszamy Państwa do skorzystania z oferty Centrum Biznesu w zakresie najmu pomieszczeń szkoleniowo- konferencyjnych.

Do Państwa dyspozycji oddajemy 3 sale o łącznej powierzchni 132 m2.

Pomieszczenia stanowią idealne miejsce na konferencje, szkolenia, warsztaty, kursy, prezentacje usług bądź towarów, czy wydarzenia biznesowe. Sale łączy obszerny hall z miejscem do wypoczynku podczas przerw, a także wyjściem na ogród, gdzie można aktywnie spędzić czas.

Obiekt dysponuje około 50. bezpłatnymi miejscami parkingowymi.

Sale posiadają dostęp do światła dziennego, istnieje możliwość ich zaciemnienia, są wentylowane i klimatyzowane. Na wyposażeniu posiadamy flipcharty (wraz z blokami + markerami) oraz sprzęt multimedialny renomowanych producentów. W obiekcie dostępny jest bezpłatny, bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Pomieszczenia posiadają dobre warunki akustyczne, dzięki czemu nie jest wymagane używanie sprzętu nagłaśniającego. Sale nie posiadają elementów ograniczających widoczność, takich jak słupy konstrukcyjne czy filary.

CENNIK od 01.08.2019 r.:

KOSZT:
- Sala nr 1 i 2: do 3 godzin - 40 zł netto/ godzina
- Sala nr 1 i 2: 4-6 godzin - 250 zł netto
- Sala nr 1 i 2: powyżej 7 godzin (dzień) - 300 zł netto

- Sala nr 3: do 3 godzin - 40 zł netto/ godzina
- Sala nr 3: 4-6 godzin - 300 zł netto
- Sala nr 3: powyżej 7 godzin (dzień) - 350 zł netto

Do kwot należy doliczyć odpowiednio VAT.

W przypadku najmu po godzinach pracy Centrum Biznesu (godz. 17.00) lub w weekendy obowiązuje 200% stawki podstawowej.

Możliwe jest dowolne zaaranżowanie dostępnych powierzchni:

Tabela.png

Za dodatkową opłatą oferujemy serwis kawowy. Serwis dla grup maksymalnie 12 - osobowych dostępny jest w 3 pakietach:

kawa.jpeg

Pakiet podstawowy - 8 zł netto/ osoba

Kawa, herbata w termosach, cukier, mleko

Pakiet rozszerzony - 10 zł netto/ osoba

Pakiet pełny - 15 zł netto/ osoba

W  przypadku konieczności zamówienia serwisu kawowego dla grup większych, niż 12-osobowe lub konieczności zamówienia obiadu - serwis świadczą firmy zewnętrzne. Prosimy wówczas o wcześniejszy kontakt w celu wyceny zapytania.

• Sala konferencyjna nr 1

Sala konferencyjna o powierzchni 33 m2.

Kameralna sala szkoleniowo- konferencyjna o nowoczesnym wystroju z dostępem do światła dziennego.

Sala konferencyna nr 1
  • Sala konferencyjna nr 2

Sala konferencyjna o powierzchni 31 m2.

Kameralna sala szkoleniowa z dostępem do światła dziennego o nowoczesnym i stonowanym wystroju. Idealna na szkolenia odbywające się w małych grupach.

Sala konferencyjna nr 2
  • Sala konferencyjna nr 3

Sala konferencyjna o powierzchni 66 m2.

Sala oferuje nowoczesny wygląd, przestronne przeszklenia oraz bezpośrednie wyjście na taras i zielony ogród.

sala konferencyjna nr 3